Doris och Gösta

Jag tyckte att det var dags för lite färska bilder på våra bebisar.

Nu har de äntligen fått namn båda två. Killen hette ju Legolas ett tag, men tjejen var odöpt, och så kunde vi ju inte ha det! Sofie och hennes bästa kompis Sofie kom på de alldeles lysande namnen: Doris och Gösta!! De blev lite nostalgiska över ett gammalt barnprogram de sett som små, ni vet det med kossan och grävlingen.

Igår var Nettan med hennes barn här och hälsade på och kollade på Doris och Gösta. Michelle var snäll och höll ordning på dem så jag kunde fotografera. Gösta till vänster, Doris till höger.

Det var svårt att fota dem och få med deras små ansikten. De är så nyfikna och kravlar omkring hela tiden, så varje gång jag skulle trycka av vände de på huvudet. Som ni ser har de precis öppnat ögonen. Här är i alla fall en idolbild på Gösta.

Och jag fortsätter att pyssla och pyssla och pyssla. Någon kommer att hitta mig om 50 år begravd under en hög med papper…:-)

Det här kortet gjorde till Sofies danslärare. Sofie tyckte faktiskt det var helt OK. Hon har tyckt de andra varit fina också, men det har inte varit hennes stil. För mycket blommor, änglar och snuttegull.

Tyvärr är silversmidet slut för terminen, nu måste jag vänta ända till september innan det sätter igång igen. Tur jag har kommit på att jag kan göra egna kort. Här är mitt senaste alster i silversmidet. Sofie gjorde ringstommen när hon var på PRAO på guldsmedjan. Sen har jag gjort dekorationen efter Sofies instruktioner. Det svarta runt döskallen är svart emalj.

Jag har några silversmidesalster kvar att visa upp, men det är en doppresent och en studentpresent, så det får vänta ett tag.

Nästa helg ska Sofie och jag åka till Småland och se när lilla Leya döps. Det känns som om det är jättelänge sen vi träffade Leya och de andra nu, så det ska bli så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *