Dans och pyssel

Den senaste helgen har varit fylld med dans och pyssel! Sofie har dansat och jag har pysslat……ni trodde väl inte det var tvärtom?

I lördags hade Folkuniversitetet sin årliga Streetdance-uppvisning med alla street-grupper som gått deras kurser under året. Den var i Nya Munkens aula. Otroligt mycket folk och vill man ha bra platser måste man vara där helst en timme i förväg. Och det var jag! Jag fick en kanonbra plats på tredje raden. Upplagt för mycket film och fotande med andra ord. Jag filmade näösta hela Sofies breaking-grupps uppvisning, och självklart var de bäst!

Sofie fick till en riktigt snygg ”baby-freeze”, och den ser ut så här:

I lördags var jag iväg på pysselträff. Jag har gått med i en Yahoo-grupp som heter Östgötascrap och de hade en träff i söndags. Jag kände inte människa innan jag åkte dit, men jag tänkte som så ” gillar de att pyssla så MÅSTE de ju vara trevliga”. Jag hade rätt, det var görtrevliga tjejer allihopa och jag hade jättekul. Framför allt var det roligt att få prova verktyg och manicker som de hade, som inte jag haft råd att köpa ännu.

Här är en bild på hela det glada gänget:

Ni kanske undrar hur kattungarna mår? Jodå, de äter, skiter och sover preciis som små bäbisar brukar göra. Eftersom det är en modern kattfamilj tar både mamma och pappa hand om barnen, förutom vid amning förstås. Här är hela familjen samlad.

Och här gosar pappa med barnen medans mamma får en stund för sig själv.

Silversmidet är slut för terminen och jag hann med en del faktiskt, speciellt på slutet speedade jag upp farten lite. Det är flera alster jag inte kan visa än, eftersom det är presenter. Men Anna fick ett litet halsband förra helgen i födelsedagspresent, med ett litet A utsågat.

Jag har ”tyvärr” hittat en ny pysselform att lägga mina pengar på. Men det är vansinnnigt kul!! Jag har hamnat i det så kallade pappersträsket. De flesta som hamnat där håller på med scrapbooking, men jag har fastnat för att göra egna kort. Så nu klipper, river, stämplar och skriver för fulla muggar. Här är några av de kort jag gjort hittills.

Lite smycken har jag hunnit med också.

Det var allt för denna gången. Många bilder blev det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *