En skjorta av en tjuga

Välkomna till min nya blogg!!

Äntligen har jag bytt bloggsystem till ett modernare med bättre funktioner. Först valde jag ExpressionEngine eftersom det var efterföljaren till mitt gamla bloggsystem pMachine och utlovade att det skulle kunna importera den gamla databasen till den nya. Jodå, det gjorde den väl, men alla Å-Ä-Ö i ALLA inlägg försvann och det var skitsvårt att få till stilmallar och sidor som jag ville då jag inte är så duktig på sånt.

Till slut gav jag upp och valde istället WordPress och helt plötsligt visade sig solen bakom molnen. Mycket lättarbetat, många fina teman, smidig installation osv. Enda nackdelen är att den inte kan importera mina 235 inlägg sedan år 2003. Så när ni nu kommer till den här nya bloggen finns inte alla gamla inlägg ännu, men de kommer att infinna sig alla 235 i takt med att jag hinner lägga in dem igen…

Igår var det scrapträff igen i ABF-lokalen. Himla roligt och trevligt som vanligt och precis som vanligt blev det inte så mycket gjort eftersom jag ägnar mer tid åt att sitta och tjattra och gå runt och kolla nyfiket vad alla andra gör än att göra något själv.

Nåja, ett par kort blev det i alla fall som jag gjort i egenskap av DT åt Minelle. Vill du se hur de ser ut kan du kika in på Minelles blogg.

Efter träffen följde Marita med hem helt oplanerat, men det var ju himla trevligt att få sällskap på lördagkvällen. Vi hann med att både dricka vin, äta lite käk på kvarterskrogen, pyssla ihop varsitt halsband och sitta och prata en massa tjejsnack. En himla trevlig dag och kväll med andra ord!

Marita hann också testa hur man gör för att vika en skjorta av en tjugokronors-sedel. Jag hade en beskrivning på datorn som jag skrev ut, och hon skred glatt till verket.

Här pågår vikningen för fullt med stor koncentration.

Och här är det färdiga resultatet!!

Om ni vill testa själv, så kan ni ladda ner beskrivningen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *