Gamla bilar och nya skor

Nu är jag billös. I torsdags sålde jag min bil till en kille i Norrköping, så bilen kom tillbaka till sin gamla hemstad. Jag fick väl inte riktigt så mycket som jag hade tänkt mig, men jag är nöjd ändå. Nu fick jag reda pengar så jag kunde betala en del gamla sura skulder och det kändes så skönt, så skönt!! Jag är ändå förvånad över hur förvånansvärt snabbt och lätt det gick att sälja bilen. Jag satte in annonsen på Blocket i måndags, och onsdag kväll hade jag hittat min köpare.

Nu när jag bor i centrala Linköping har jag märkt att det går att klara sig alldeles utmärkt utan bil och man slipper alla bekymmer och utgifter som bilägare har. Samtidigt kan jag sakna känslan av den frihet man ändå har att kunna åka var man vill när man vill. Jag har haft körkort i snart 20 år och jag älskar att köra bil.

Nu kunde jag istället kosta på min dotter ett par nya skor. Det var så länge sen hon fick något nytt av mig, så det var kul att kunna få skämma bort henne lite. Hon har tjatat om högklackade skor sen ett bra tag tillbaka, och nu fick hon äntligen dem. Hon kommer säkert själv underfund med hur obekväma de är och att man får ont i fötterna… 🙂

Sen fick hon ett par märkesskor, ett par Vans. De var ju förstås ganska dyra, men jag gillade dem skarpt. De var riktigt tuffa och praktiska och jag skulle kunna tänka mig ett par själv.

I torsdags var Elisabeth och jag på bio och såg Heartbreak Hotel, den var fruktansvärt rolig, den kan jag varmt rekommendera.

Nu kan jag visa ett par bilder av pysslet som Sofie och jag gjorde i present till Leya. Vi köpte ett par vita bodies och dekorerade dem med textilpennor. Det var riktigt kul. Sofies body såg ni framsidan i förra inlägget. Så här såg baksidan ut. Riktigt rolig om ni frågar mig…

Så här såg bakisdan ut på den body som jag gjorde.

Jag måste bara få visa en bild till på Leya. Jag tycker bilden är fin och visar trygghet, närhet och njutning.

Idag flyger Bernt och Sofie till Tyskland för att hälsa på Jimmy. Jag har skickat med en massa kramar och en hög med DVD-filmer. Undrar vad han blir mest glad över??

Själv ska jag ha en tjejfest, modell mindre här ikväll med paketlek och en massa tjejsnack. Det ska bli kul, och ni får se bilder från det nästa gång.

Nu ska jag gå och färga håret och raka benen…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *