Nya smyckesalster

Nu har jag fotat det jag själv lyckades åstadkomma när jag var hos syrran och pysslade förra veckan.

En hel massa ringar gjorde jag. Jag har redan gett bort några av dem, och till och med sålt en!! De är gjorda av försilvrad koppartråd och glaspärlor.

Mobilsmycken är ju populärt nu för tiden, så jag testade att göra några sådana också. Man kan ju sätta dem i handväskan eller dragkedjan också, inte bara i mobilen…

Vaxad lintråd är roligt att göra smycken av. Det går snabbt och blir snyggt. Här med svart vaxad lintråd och oranga glaspärlor.

Det här smycket var roligt att göra, men jag vet inte om jag kommer att använda det. Det blev nästan för gullepluttigt. Det är i alla fall gjort av försilvrad koppartråd och sötvattenspärlor i olika nyanser.

När jag kom hem från Ingela så väntade en present på mig som Nettan hade köpt till mig. Förstår inte varför mina vänner öser presenter över mig utan anledning. Det var alleles för mycket! Men självklart blev jag JÄTTEGLAD!!

Det var två böcker som fanns med på min önskelista, ”Silverarbete för nybörjare” och ”Låt den rätte komma in” med John Ajvide Lindqvist.

Veckan som kommer ska Sofie göra sin PRAO hos Martin som är min lärare i silversmidet. Han och hans mamma har en firma tillsammans med guldsmedja och porslinsmålning och porslinsbutik. Sofie och jag var där i torsdags och hälsade på, och det kändes bra. De kommer att ta väl hand om Sofie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *