Kärrbesök med pyssel

När Anna och Karin var här på besök för några veckor sedan fick jag ju ett presentkort av dem i inflyttningspresent till Hemtex. Jag passade på att handla när de hade slutrea på Hemtex, så jag fick mycket för pengarna. Jag köpte gardiner och påslakan till mitt sovrum, det blev riktigt snyggt tycker jag, Tack snälla Anna och Karin!

Förra lördagen åkte jag till Ingela och Andreas på besök några dagar för att umgås och pyssla. På fredagkvällen skulle jag packa, så jag tog fram mina väskor. Tyvärr blev packningen uppskjuten ett par timmar för Ziggy mofsade in sig i väskan och tog sig en tupplur.

Jag åkte tåg till Ingela, himla smidigt måste jag säga. Det tar bara 1 ½ timme till Alvesta, och sedan blev jag hämtad av Ingela.

Jag blev kvar till onsdag kväll och vi har nästan bara pysslat hela tiden! Det är så roligt när man har någon att pyssla tillsammans med. Tyvärr pysslade vi mer än fotade, så jag tog knappt några kort på mina alster. Jag får fota här hemma och lägga ut bilder sen. Jag massproducerade ringar som blev riktigt fina. Här är i alla fall ett armband som Ingela gjorde, riktigt snyggt om ni frågar mig.

Andreas höll mest på med att renovera deras blivande vardags/TV-rum. Det kommer att bli så snyggt. Stort är det, 36 kvm (lika stort som min första lägenhet…). Taket är vitmålat och bredrandiga tapeter i grått och vitt är uppsatta på halva väggen. Andra halvan kommer det att sitta vit herrgårdspanel, eller vad man nu kan kalla det…. Andreas pappa Stig hjälper till en hel del och jag lyckades fånga byggherrarna på bild en dag.

Annars blev det mycket prat om den kommande bebisen. Mycket spekulationer hit och dit om nedkomstdatum, smärtlindring, amning, barnuppfostran, föräldradagar, mm. Det är så spännande att det snart är dags!!! Ingela och Andreas är nog så förberedda man kan vara som förstagångsförälder. De har i alla fall köpt hem grejer till sköthörnan.

En morgon när jag vaknade tyckte jag att jag hörde flugsurr. Och mycket riktigt hittade jag en vinterslö fluga på fönsterkarmen. Jag hann skjuta av ett foto innan den flög iväg, det var väl för att den var nyvaken.

Det är väldigt roligt att leka med makrofunktionen på kameran… Jag fotade lite tulpaner nere hos Ingela också.

Nu i helgen har mamma och pappa varit och hälsat på i nya lägenheten för första gången. Jättetrevligt har vi haft! Tyvärr blev det ett litet missöde när de skulle åka hem. Jag följde med dem ut till bilen för att vinka av dem och upptäckte till min förfäran att mammas handväska hängde kvar i hallen när jag kom tillbaka. De har ingen mobiltelefon så det fanns inget jag kunde göra. De hade upptäckt det när de kom till Kisa och skulle handla lite mjölk, så de vände om för att hämta väskan. Det blev en liten extratripp på 10 mil det….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *