Bussresa till Småland

Idag ska Sofie och jag åka till Småland och kolla på årets nyårsrevy i Älmhult. Det börjar bli en tradition för oss. I år är inte Ingela med i ensemblen, men Andreas ”is still going strong”, så självklart måste vi titta på honom.

Han pryder till och med omslaget till affischen, tjusigt va?

Vi hade ju tänkt att åka bil, men det blev inget med det. Batteriet har helt lagt av och det var lite ont om tid att fixa till när jag upptäckte det, så nu tar vi buss istället. Faktiskt inte så dumt alls med tanke på väder och väglag. Och nästan lika billigt med för den delen.

Igår var Nettan och Agneta här och lunchade, och Agneta hade en flyttblomma med sig. En orkidé!! Som jag alltid har velat ha! Visst är den fin? Hoppas jag kan hålla den vid liv nu också…

För en halvtimme sen ringde målaren och frågade om han kunde komma och tapetsera på måndag! Snabba bud! Jag som inte ens fått välja tapeter ännu. Men de målar tak och spacklar och förbereder på måndag, så blir det tapeter på tisdag, så jag får ju en hel dag på mig att bestämma mig, en baggis…

Jag får omtapetserat i mitt sovrum pga av den fick anmärkning på besiktningen efter förra hyresgästen. Jättebra tycker jag!

Nu är det en fin gul tapet, får väl se vad jag väljer för färg. Nåt ljust blir det nog i alla fall. Jag har ju t o m fått plats med ett skrivbord till att sitta och pyssla vid. Vilken lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *