Ziggy på grönbete

Idag skriver jag mitt 100:ade inlägg i fotodagboken. Jag började skriva i den här fotodagboken den 12 september 2003, så det är nästan två år jag hållt på. Jag firar genom att ändra utseendet, layouten för tredje gången sen jag började. Jag har fortfarande lite kvar att ändra, så ha överseende.

Jag vet att det är en och annan som tittar in och läser här ibland. Jag skulle tycka det var så roligt om ni någon gång ville lämna en liten hälsning till mig i gästboken (jag har inte hunnit ändra layout på den ännu…)

I tisdags hade vi en liten spontan sommaravslutning på jobbet. Vi beställde pizza och körde paketlek. För många var det första gången de provade på denna ädla sport, men alla verkade tycka det var kul.

Här ser vi Lillemor, Frida, Helen och Ingrid som njuter av den goda pizzan från Napoli (Linköpings bästa pizzeria).

Här är det Birgitta, Anci och Lillemor som sitter och spanar in paketen.

Idag var det premiär för Ziggy att ge sig ut i naturen med sele och koppel. Jag har vant henne vid att ha selen på sig de senaste dagarna, så det var inga problem.
Väl ute var hon misstänksam först, men hon tuffade till sig ganska snabbt och utforskade och sniffade och nosade både här och där. Grannskapets katter kom en efter en och kollade in vad det för en kisse som fjantade runt med koppel på deras revir.

Det var svårt att fotografera, trots att Pelle hjälpte till att hålla kopplet. Hon var så nyfiken på allt så hon vände på huvudet åt alla håll utom åt fotografen.

Men det måste ju dokumenteras för omvärlden i alla fall…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *