Djurisk resa

Den hemliga resan är nu avklarad. Det blev himla roligt och trevligt som vanligt, tänk vilka fantastiska arbetskamrater jag har!!

Resan började med en tågresa till Stockholm kl 06.55 och strax efter 9 var vi framme i Stockholm. Vi traskade iväg till ett nära beläget hotell, som i mina ögon var otroligt fint och lyxigt. Det hette Nordic Sea Hotel.

Sedan bar det av till Naturhistoriska Muséet.

naturhistoriska

Där fick vi se en Cosmonova-föreställning om Korallreven och sedan kolla runt på alla utställningar. Jag gillar verkligen NH. Den finaste utställningen var den om nordiska djur. Jag försökte ta lite bilder, men det var svårt att fotografera genom glas.

rovdjur

lodjur

Utställningen med dinosaurier var ju givetvis också imponerande, men ibland är det det som är smått som fascinerar mest.

dinoeggs

På kvällen bar det av till Cirkus, och jag skrek av lycka när jag kom fram. Björn Skifs Show skulle vi få kolla på. Vi avnjöt en god middag och sedan började showen. Han är en riktig entertainer, och otroligt mångsidig. Showen med dansarna var också kanon. Tyvärr var det fotoförbud, så inte en endaste bild blev det från showen.

Men ni kan ju få se min efterrätt…:-)

cirkuschoklad

Efter showen var vi sugna på mer öl. Vi hade tänkt att äntra den fantastiska isbaren som fanns på hotellet, men det var fullt och dyrt och skulle strax stänga, så jag fick nöja mig med att fota baren från utsidan dagen därpå istället.

icebar

Natten blev sen och vi kom väl i säng vid 02.30. Fredagen ägnades åt att konferera och gå på stan.

Helgen har varit lugn och jag har fått gott om tid åt att ägna mig åt julklappstillverkning och inslagning, så nu är jag nästan färdig med mina julförberedelser. Skönt!!

julklappar-002

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *