Piss, pest…………och porslin??!!

Usch, detta hart varit en riktigt pissig helg!! Min gamla onda rygg har spökat igen och jag har ägnat helgen åt att stappla omkring härhemma och försöka sköta mig själv så gott det går. Men visst känns det både ensamt och jobbigt när man har så ont att man knappt kan resa sig ur vare sig säng, eller stol. Speciellt tråkigt kändes det i lördags kväll när jag hade lovat Sofie att följa med och titta på den danstävling hon skulle vara med i, och jag inte kunde följa med.

Men som den lilla ängel hon är så ringde hon i alla fall och rapporterade om hur det hade gått. Det var en koreografitävling, och det hela gick ut på att hitta på bra danssteg, en ”handling” i koreografin, och vara en samspelt grupp. De har verkligen övat hårt den sista veckan så jag blev så glad när hon överlycklig ringde hem och berättade att de kommit på 2:a plats. Jag får i alla fall titta på dem när de ska dansa på skolavslutningen.

Ikväll känns i alla fall ryggen något bättre och jag har tröstat mig själv genom att kolla på filmen Love Actually, en riktigt hjärtevarm må-bra-film.
På påskdagen hälsade vi ju på hemma hos mamma. Jag passade på att fotografera några av hennes alster. En del i vår släkt (inte jag), är ju riktiga konstnärer och mamma är en av dem. Kolla bara in de grejer hon målat på porslin. Speciellt förtjust är jag i tallriken med rönnbärskvisten.

mammas_alster02

mammas_alster01

Själv förundras jag ofta över det vackra i naturen, här har jag försökt att återge hur vackert ett träd kan vara på nära håll.

bark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *