Vårfint

Nu tänker jag hoppa lite i tiden i min fotodagbok, och gå tillbaka till veckan före vår resa till Stockholm och Wallmans salonger. Så här såg det ut i Linköping tisdagen den 22 mars……..mysigt va??

snoyra

På kvällen skulle jag iväg på tjejmiddag. Jag var lite orolig för vad Berit skulle bjuda på, eftersom jag precis hade gått med i Viktväktarna. Men jag behövde inte vara orolig, för Berit är ju ständig medlem, så hon hade noga planerat middagen. Hon bjöd på en fantastiskt god gratinerad löksoppa, och sedan ost, frukt och kexbricka efteråt.
Sedan var det dags för pysselkväll. Vi hade planerat innan att vi skulle pyssla denna kvällen med decoupage, så alla hade släpat dit pysselgrejer.

tjejmiddag_pyssel

Mia fixade ett tidsskriftsställ med Nalle Puh till sin lille son Joel.

mia_malar

Susanne testade att decoupera på porslinstallrikar, det blev verkligen häftigt och skitsnyggt!!! Måste testa själv nån gång……

tallriksdecoupage

Jag hade lite mindre fantasi….så det blev en ”ko-kruka” som vanligt. Men jag gillar ju kor…..

ko-kruka

Tillbaka till nutid. Denna helgen har varit ganska lugn här hemma. Jimmy ser mest fram emot sin resa till Tyskland nu på påsklovet. De ska åka till Motopark i Oschersleben, Tyskland för att testa bilen, och Jimmy är ju eld och lågor förstås.

Idag har jag putsat fönster här hemma. Man känner sig ganska nöjd och belåten när man är färdig och fönstren bara gnistrar och glimmar ut mot omvärlden.

varfina_fonster

Sofie var duktig och putsade sitt fönster själv. Det var första gången, så jag hade lite ”kurs” med henne och stod även och övervakade lite. Men hon putsade som om hon aldrig hade gjort annat i sitt liv.

sofie_putsar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *