Revy-rapport

I fredags slutade jag jobbet tidigare och jag hämtade Sofie hemma i Ljungsbro, sen fortsatte vi till Mantorp för att plocka upp honom på hans skola. Sen fortsatte vi till Österbymo för att samåka med mormor och morfar ner till Kärr. Resan gick bra, de sista 6-7 milen snöade det lite, men inte värre än att det lade sig som ett tunt pudertäcke på marken.

När vi kom fram fick vi plocka upp nyckeln ur brevlådan och kliva in själva. Ingela och Andreas hade föreställning även på fredagen.

Vi var ju där för att kolla på REVY med stort R….tiden fram till föreställningen fördrev vi på bästa sätt med att prata, skratta, köra paketlek, gå ut och fota det vackra vinterlandskapet (de korten visar jag nån annan dag), ungarna roade sig med att sladda runt med flakmoppen i snön.

Föreställningen började kl 20, men vi var på plats redan kl 19….måste ju spana in publiken, köpa program, dricka cider o sånt innan. Vi hade jättebra platser på andra raden.

Det var två akter à 50 minuter och när föreställningen drog igång så sa det bara svisch, så var det slut igen……..det gick alldeles för fort och jag kände att jag gärna skulle vilja se allt en gång till. Det var en fantastisk föreställning i alla fall…..mycket skratt, härliga scenkläder…..men det nummer som gjorde mest intryck på mig var en otroligt vacker låt som framfördes av Jessica och Johan som båda sjunger gudomligt. Texten var fantastiskt bra och de framförde allt dessutom på teckenspråk. Ingela trädde fram som ett gudomligt väsen under en av verserna och framförde den på teckenspråk, helt suveränt. Tyvärr fick jag ingen bra bild på just det numret.

Men att få se sin blivande svåger som kärleksgud i guldfärgad jätteblöja går inte av för hackor det heller…….

amoriner

I ett av numren gjordes en parodi på sportprofiler i soffprogram….kolla in syrran till höger….

sportsoffan

I ett av de roligaste numren så dök HELA revyensemblen, även scenarbetarna, upp klädda likadant som härliga gamla damer och gjorde ett bejublat sång- o dansnummer.

gullevi

I ett av numren dök tjejerna upp som härligt feta förföriska gungande kvinnor….min syster har aldrig varit mera lik mig nån gång…..jag har fortfarande inte listat ut om jag ska ta numret som en förolämpning eller hyllning till den feta kvinnan….. Nåja, min syster är längst till höger i cerise klänning.

hett_fett

Andreas och Maria gör en nidvisa om de lokala politikerna…….ett jäkligt bra nummer!!

gula_huset

Lasse råkar ut för Walters benknäckar-variant av leduppmjukning…..

leduppmjukning
Jag tog en hel del kort och skulle kunna visa mer……*ler*….men jag har valt mina favoritkort här, ni får nöja er med dem idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *