Helgrapport

Ni som läst min fotodagbok undrar säkert hur det har gått för Sofie och Zorro. Sofie ordnade en jättefin begravning för Zorro med sång och dikt och rosor. Jag var inte där själv, men Bernta tog kort med sin kamera så här kommer en bild när Sofie precis ska lägga ner Zorro i kistan.

zorros_begravning

För en gångs skull så är jag nästan helt färdig med mina julklappsinköp så här flera veckor innan jul, och det känns jätteskönt!! I fredags var jag inne i stan och gjorde de sista inköpen. Det blev en *censur* till Jimmy, en *censur* till Sofie, en *censur* till Ingela och Andreas och en *censur* till mamma och pappa………….he he he…….trodde ni verkligen att jag skulle berätta vad jag köpt???

I lördags började jag dagen med en riktig storstädning av toaletten, ni vet, en sån där när man rensar upp hårbollar ur avloppsbrunnen och flyttar undan badkaret o skurar därunder…….. inte så trevligt, men jösses vad nöjd jag kände mig när jag var färdig!

Kl. 12.30 var jag på plats hos Pecka och Catrin för att fotografera dem i snön tillsammans så de kan skicka ner ett fint kort till Catrins mormor i Österrike. Jag fick ett kul kort också när de busar i snön och Pecka försöker myla Catrin.

snokrig

På kvällen var det dags för fest!! Sandra i Linghem fyller 30 år den 28 december och hade bjudit till fest. Jag var lite tveksam till att åka, för jag känner nästan inga av hennes andra bekanta, men samtidigt var jag lite sugen på att gå på fest. Jag tog buss och pendeltåg dit och det gick väldigt smidigt. Festen var jättekul och trevlig på alla sätt och vis, det var inga problem att hitta trevliga människor att prata med. En grannkille på 15 år var där och arbetade som DJ, så det var världens ös kan man säga. Kl. 01.30 (tror jag) kom Pecka och hämtade mig o skjutsade hem mig till Ljungsbro (visst har jag alldeles underbara vänner?) där sängen väntade.

olburk

30-arsfest

Idag har jag av naturliga skäl tagit det ganska lugnt………. Jag har satt ihop en annons till Just4U som ska vara med i programbladet till revyn. Ni får se den i starkt förminskad och komprimerad form här om ni är nyfikna.

just4u_annons_2003

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *