Stolrenovering

Idag har Sofie varit och ridit på Dolly igen. Det var ganska länge sen sist, så hon tyckte det var jättekul. Trots att det regnade och var riktigt bistert ute så såg hon glad ut efter att ha tillbringat drygt en timme i skogen tillsammans med Dolly, Anna, Tearose och Loke.

Medan Sofie red åkte Jimmy och jag till ÖB och handlade lite småsaker till morgondagens paketlek med släkten.

Idag ska jag visa bilder från mitt senaste projekt som jag ÄNTLIGEN är färdig med. Jag började faktiskt i slutet av augusti med att målartvätta och slipa mina gamla slitna köksstolar. Sen har jag målat varje stol två ggr med oljebaserad färg. Nytt skumgummi till dynor har införskaffats, sen har jag slitit av all gammal smulig skumgummi och slitet tyg och stoppat och klätt om med nytt fräscht tyg från IKEA. Det känns så bra att det äntligen är färdigt och ungarna med sina beniga rumpor sitter riktigt skönt på nya 4 cm-dynor.

Lite klassiska FÖRE och EFTER-kort:

gamla_stolar

gamla_dynor

ny_stol02

ny_stol01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *