Rydaholmsdagen med Just4U

Jisses, vilken himla trevlig helg vi har haft!!!! Jag o barnen lämnade Ljungsbro ca 11.20 och styrde kosan direkt ner mot Rydaholm, men först stannade vi på ”Gyllene Måsen” i Växjö och käkade lunch. Väl framkomna (ca 15.30) fick vi vara med och bevittna när Just4U repeterade och bara det var ju en trevlig upplevelse men det var inget mot det som komma skulle.

Det hela gick av stapeln i ett stort öltält och ca 300 personer bänkade sig förväntansfullt och såg fram emot en trerätters middag samt underhållning ca 19.00. Vi tog självklart bordet närmast scenen……. Vi hann väl sitta ca 5 minuter när ägaren till Rydaholms Värdshus kom fram och informerade oss om att det var 18-årsgräns. Jag fick en klump i magen och såg framför mig en stentrist kväll framför Bingolotto…… tack och lov var det en schysst kille som lät oss stanna kvar så länge Just4U showade eftersom det ändå var syrran och Andreas som var med där.

Strax efter förrätten gjorde de entré och sen var det fullt ös i omgångar under två timmar framöver och hela middagen. Den här kvällen uppträdde de också tillsammans med Tina Leijonberg. Dessutom var det en imitatör med, kommer ej ihåg namnet. Tina var kanonbra och sjöng fantastiskt bra, men imitatören tyckte jag inte riktigt höll måttet. Det enda som var riktigt bra från honom var en imitation av Mr Bean.

Men självklart var Just4U bara BÄST!!!!!!! De är så jäkla duktiga på att sjunga o showa och spexa. Det var världens ös i tältet och när de slutade stod 300 personer upp och dansade o applåderade och skrek att de ville ha mer……..vilken känsla!!!

Hoppas jag får se dem snart igen….under tiden får jag nöja mig med att fixa deras hemsida….

Så här ser det ut när de ger järnet. Från vänster till höger: Johan, Jessica, Lars, Ingela (min syster), Andreas (blivande svåger)

drag_just4u

Ett otroligt uppskattat nummer med de underbara dildo-tanterna. Från vänster till höger: Jessica, Tina Leijonberg, Ingela (min syster).

dildo-tanter

Efter showen var slut så ville de att jag skulle ta en gruppbild som minne av kvällen. Från vänster till höger: Lars, Tina Leijonberg, Johan, Andreas (blivande svåger), Jessica, Ingela (min syster).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *