Klappat och klart!

På nyårsdagen satte vi oss i Jimmys nya fina bil som han köpte under mellandagarna lite hastigt och lustigt. Nu var det dags att åka ner till Kärr, Småland för att hälsa på Ingela, Andreas och Leya.

Den här gången hade vi siktet inställt på att gå på nyårsrevyn Klappat och klart i Älmhult. I år var Andreas med i revyn och då är det ju extra roligt att titta.

Lite pyssel hade jag med mig också, för Ingela och jag ville ju passa på att pyssla lite också. På fredagen blev det en shoppingtur till Växjö. Ingela och jag tillbringade drygt en timma på nyöppnade scrapbookingbutiken Landstoken. Jimmy, Sofie och Leya tröttnade efter en kvart och gick ut och väntade på oss, stackarna…

Sen blev det en hel del pysslande hemma i Kärr. Jag hade med mig alla mina stämplar för att organisera dem och jag hann fixa till alla mina stämplar under vistelsen i Kärr. Jag är jättenöjd och jag visar i nästa inlägg hur det blev.

På lördagkvällen var det dags att åka ner till revyn i Älmhult. Föreställningen började kl. 18.00 och vi var där och han t.o.m. att ta ett glas vin innan föreställningen (fast jag har nog aldrig druckit ett glas vin så snabbt…).

Sen startade magin. Revyn består av mycket skratt, dans, sång, glitter och glamour precis som det ska vara. Älmhultsrevyn håller riktigt hög klass och så även i år. Det värsta är att det är över så fort!! Det säger bara ”swosch” så har 2½ timma gått utan att man knappt märkt det. Jag kommer här att visa upp några kort från revyn och de visar bl.a. upp den mångsidighet som kära svåger Andreas besitter…

Andreas som intervjuare för en kundundersökning

andreas_kundundersokning

Andreas som superhjälte från Lyxfällan med att uppdrag att sälja Älmhults kommun till Osby…

andreas_superhjalte

Andreas som gubben Alfred på väg att bli rånad av de suspekta varelserna i rånarluvor??!!

ranar_gubbar

Andreas som tant Clary från Virestad tillsammans med tant Gulli. Käcka tanter det där…

clary_gulli

Vill ju även visa upp lite annat från revyn. Här ett häftigt nummer med bönder som breakar.

bonder_breakar

Lasse visade upp sitt bästa kroppsspråk när han sjöng en nidvisa om Stjärnor på is. Himla roligt!

lasse_skridskor

Vi hoppas på att titta på revyn nästa år också. Det börjar nästan bli tradition!

Självklart måste jag ha med en liten bild på underbara Leya också. Hon hade ”bakat” isskulpturer och hängt upp dem ute på byggnadsställningen och de ville hon ju visa upp för moster.

leya_isdekorationer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *