Charmiga talangfulla män…

… är alltid roligt och intressant att få träffa på, vare sig det är i verkliga livet eller på nätet eller någon annanstans.

Igår var jag med på landstingets ledardag och hade då förmånen att få träffa och lyssna till Pär Johansson, eldsjäl och grundare/upphovsman till Glada Hudik-teatern. Glada Hudik-teatern  är en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare som spelar tillsammans, och som för tillfället drar fulla hus till Cirkus i Stockholm.

Jag har nog aldrig varit på en föreläsning där jag skrattat så mycket…och gråtit…. Vilken fantastisk historia han hade att berätta. Nu vill jag ju självklart se när Glada Hudik-teatern spelar också…. De ska göra Elvis-föreställningen på Cirkus i höst igen. Någon som vill följa med? Syrran?

På min vanliga bloggrunda ikväll så råkade jag stöta på Norges bidrag till Eurovision Song Contest 2009. Vilken underbart charmig och talangfull kille, vilken violonist. En låt jag tog till mitt hjärta på en gång. Jag älskade Malena Ernmans låt, men den här killen kan nog bli svårslagen… eller vad tycker ni? Catrin, du som är proffs på schlager, gillar du den här?

http://www.youtube.com/watch?v=jTdndLFY3W0

Hmm, skulle vara trevligt om en charmig talangfull man kunde hitta in i mitt liv….:-)

Nu är det ju äntligen vår och man blir så glad och alldeles kvittrig när solen skiner och det blåser ljumma vindar och man har hela våren och sommaren framför sig. Hoppas vädret håller i sig, för nästa vecka ska jag bara jobba måndag och tisdag, sen tar jag lite påsklov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *