Lite nytt i köket

Idag åker Pia och jag iväg på spa-weekend till Tranås badhotell. Helt gratis ska vi lyxa till det för oss i helgen!! Dags att utnyttja vår vinst som jag skrev om för ett tag sedan. Jag kommer självklart att fotografera så ni får se hur vi haft det sedan. Jag tänkte också testa om jag kan twittra via mobiletelfonen, så kanske ni kan få lite direktrapporter också.

Min eländiga förkylning som jag fick förra veckan börjar äntligen ge med sig, men det är fortfarande lite snorigt och hostigt.

Nu är i alla fall hantverkarn färdig med köket, så nu har jag nya bänkskivor och kakel. Det blev så bra och snyggt!!

kakel_bankskiva

I onsdag hade vi persoanaldag. Då var vi ute på Lunnevads folkhögskola och det är så himla fint därute!! Jag var tvungen att ta ett par bilder.

lunnevad01

lunnevad02

Jag vill också passa på att säga GRATTIS till Pecka och Catrin som firade sin 10-åriga bröllopsdag igår. De firar den på Sardinien och jag hoppas de har det riktigt härligt där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *