Mina senaste scrap-alster

Idag är jag ledig från jobbet. Eftersom 6 juni inföll en lördag så har vi rätt att ta ut en extra ledig dag, och det passade bra idag tycker jag.

Imorgon är det midsommar och ända till fram för några dagar sedan hade jag inga planer. De senaste åren har just sådana traditionsbundna dagar varit lite ensamma för min del, utom när barnen varit hos mig förstås.

Men i lördags var jag på en fantastiskt rolig fest hos min kompis Åsa i Motala, och hon tyckte det var så kul så hon tänkte köra favorit i repris med knytis på midsommarafton. Självklart hänger jag på! Det lockar mer än att sitta och uggla ensam framför TV:n 🙂

Scrappat har det blivit en del på sistone, mest kort som jag fått beställning på. Så här får ni se mina senaste alster:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *