Nostalgikväll och 18-årskalas

I onsdags fick jag följa med Pia och Viktor till Vadstena på nostalgikväll. Med packade picknick-korgar åkte vi iväg ganska skapligt för att hinna flanera lite i staden först.

Vadstena är ju en underbar lite sommarstad och flera mysiga små presentshopar och antikvariat. Vi hade lite otur och hamnade mitt i en rejäl regnskur men det löste vi med att springa in på Valvet (tror jag det hette…) och ta ett glas vin och torka till lite.

När det väl var dags för nostalgikväll var det uppehåll och t.o.m. solen kikade fram då och då. Jättetrevligt var det med skön musik, fina bilar och trevligt sällskap. Det blir nog fler gånger i sommar hoppas vi! Några bilder…

nostalgikvall_090708a1

nostalgikvall_090708b

nostalgikvall_090708c

I tosrdags kom Ingela och Leya hit för att besöka oss några dagar och de var verkligen efterlängtade. Vi har pratat, shoppat, skrattat, scrappat och skvallrat och det har varit alldeles underbart!

Igår hade vi lite familjesammankomst för att fira Sofie som fyller 18 år nästa lördag.

Paketlek är ju numera nästan obligatoriskt på våra familjeträffar, och så även denna gång. Himla kul hade vi och pulsen och värmen steg rejält på slutet!

paketlek_090711

Sofie fick en del paket förstås…

sofie_paket_090711

Jag lyckades även samla ihop hela flocken för ett familjefoto!! Här ser ni mamma, farmor, Sofie, Leya, Alexandra, pappa, Ingela och Peter.

familjefoto0907111

Idag var det dags för Ingela och Leya att styra kosan hemåt igen och det blev så tyst och tomt när de åkt. Men mer roligheter väntar denna vecka! Imorgon åker jag på mini-semester till Ullared tillsammans med Nettan och Agneta och när jag kommer hem så kommer Jimmy ner och hälsar på mig och Sofie ett tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *