Vår i luften!!

Den här veckan har det äntligen varit varmt och härligt och nu är våren äntligen här!! I fredags när jag promenerade från Konsert och Kongress och hem till min lägenhet så döm om min förvåning när jag kom ner till Platensgatan. Där var en kö som ringlade sig halvvägs bort till Stora torget nästan. Först fattade jag inte riktigt vad det var frågan om, men sen kom jag på att det var ju Bosses Glassbar som hade premiär!!! Det är ett vårtecken som heter duga det!

Papperspysslat har gjort en del till Minelle. Jag har dekorerat plastburkar på lite olika sätt. Kolla gärna in på Minelles blogg och kolla vad jag och mina DT-kompisar hittat på! Här får ni en liten sneak-peak på en av mina dekorerade burkar:

Himla kul att kunna visa film på bloggen här, så det fortsätter jag med nu. Den här gången tänkte jag att ni kanske är nyfikna på vad min son Jimmy pysslar med. Han jobbar som racingmekaniker åt Huggare Racing och de ska vara med i Caran cup i STCC i år också. De var ute och testkörde bilen på Hässlö flygfält i Västerås och passade då på att filma lite. Jimmy är den långa räkeln som är bakom dörren och reser sig från bilen och går iväg precis innan den kör iväg:

Mullrar härligt, eller hur?

Idag var jag och hälsade på Sandra i hennes nya lägenhet, den var riktigt fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *