Gratis fotobok!

Jag har på senare tid funderat på om jag ska göra en fotobok. Jag hinner ju ändå aldrig att scrappa alla mina foton…

Jag snubblade över ett erbjudande från Fujidirekt, där de erbjuder en gratis fotobok till bloggare om man skriver ett inlägg om fotoböckerna i sin blogg. Otroligt generöst tycker jag! Jag skickade in en intresseanmälan och nu har jag blivit kontaktad om att jag är en av de lyckliga som får en gratis fotobok!!!! .

Nu är det bara att fundera över ett tema. Kanske en fotobok om Sommaren 2009? Eller om vår studiofotografering i Malmö? Eller besöket på Öland i våras? Blir det bra kommer jag säkert att beställa fler, och tänk vilken fin och rolig present att ge bort till någon.

Titta här så fina de kan bli! Bilden kommer från http://www.fujifilm-fotobok.se/

fotobok_07

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *