Nygaddade!

I tisdags var det dags för Sofie att inkassera sin 18-årspresent hon fick av mig, nämligen en tatuering.

Presenten bestod också av att vi skulle göra det tillsammans, Sofie och jag. Jag har funderat fram och tillbaka i säkert 10 år på att jag ville ha en tatuering och nu när Sofie skulle göra en så tyckte hon att även jag borde göra slag i saken. Självklart antog jag Sofies ”utmaning”. Mycket tid har gått åt till att leta och fundera över vilket motiv jag ville ha, och många många tatueringsbilder på nätet har jag gått igenom. Till slut hade jag bestämt att jag ville ha någon form av vacker blomma, gärna lilja, lite ”snurklor”, samt någonstans även mina barns namn. Jag hade hittat ett par bilder på nätet som jag tog med till tatueringsstudion.

Vi valde att gå till Madcat Tattoo här i Linköping, efter rekommendation av Bettan som har gjort sina tatueringar där och varit nöjd. Bra val visade det sig, då de varit mycket trevliga och duktiga, speciellt för oss ”nybörjare”.

Det var en kille som hjälpte oss att skissa våra idéer som vi kom med och det gick snabbt! Efter bara ett par dagar kunde vi komma tillbaka och se skisserna och både jag och Sofie blev mer än nöjda. Dags att boka tid, och det blev alltså den 8 september.

Jag hamnade på britsen först och Sofie tittade på. Jag undrade förstås hur ont det skulle göra och stålsatte mig när han närmade sig med maskinen. Döm om min förvåning när det inte alls gjorde så ont som jag hade trott!! Ungefär som att ta bort håren på benen med epilator… 45 minuter senare var jag färdig och det var dags för Sofie. Jag var kaxig och bedyrade för Sofie att det inte alls gjorde ont… Näe, inte på benet kanske där min tatuering nu satt. Men Sofie hade valt att göra på handleden, och där gör det riktigt ont på vissa ställen. Men hon var tapper och gav inte ett knyst ifrån sig, men jag såg att hon fick bita ihop ibland.

Så här ser min tatuering ut, när den är precis nygjord. Lite blod o sån gegga med andra ord…
Extra roligt är att mina barns namn är skrivna med min mammas handstil.

annikas_tatuering

Så här ser det ut när han håller på att tatuera Sofie. En riktig närbild.

tatuering_pa_g

Sofies tatuering när den är färdig.

sofies_tatuering

Det var en riktigt skön och glad känsla när vi gick därifrån och allt var färdigt! Nu går jag bara och beundrar min nya fina tatuering hela dagarna….:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *