Filmpremiär

På annandag påsk var jag i Österbymo och åt lite påskmat hos mamma och pappa. Ingela, Andreas och Leya var också där.

Mysigt att få träffa släkten igen och det stora samtalsämnet blev förstås bröllopet med stort B. Jajamen, Ingela och Andreas ska äntligen traska iväg uppför altargången!!! Den 24 maj är den stora dagen och en stor dag även för min Sofie som har fått den stora äran att få vara brudtärna.

Titta här vilket vackert par och Andreas verkar vilja äta upp Ingela…

Leya har lärt sig ett nytt ord som hon också använder väldigt flitigt. Ordet är NEJ…
Och nu ska jag testa något jag aldrig testat förut!! Att dela med mig av en video jag filmat med min kamera:

I fredags träffade jag mina vänner Anna och Karin igen. Vi sammanstrålade i Tranås för att gå ut och äte lite gott på en restaurang. Vi hamnade på Strandbaren där vi åt en god grillpanna. Tzatsiki däremot kunde de inte göra där…det var inte tillstymmelse till vitlökssmak!!

Kvällen avslutades hemma hos Anna i Aneby där vi blev bjudna på en massa god dricka. Karin tycker dock att man kan dricka med måtta så hon ger anvisningar till Magnus hur mycket hon vill ha…

Vi hade jättekul för vi testade att sjunga med deras Singstar hela kvällen och jag skrålade sådant så jag fick en sån där härligt hes röst dagen därpå. Anna hade en rejäl pipa och här testar hon den tillsammans med sin son Marcus.

Magnus ställde upp som fotograf och fotograferade alla tre tillsammans. Kul bild att ha som minne!

På lördag eftermiddag när jag kom hem från Aneby ställde jag mig för att göra veckans utmaning från Ingela. Jag skulle göra rågvåfflor, men jag fuskade lite och köpte ett paket färdig våffelmix, men det var i alla fall fullkornsvåfflor. Jag fick sällskap av Sofie och Hasse att äta upp dem och de var godkända (ja, våfflorna alltså…).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *