Mångsidiga Andreas

Jag är verkligen riktigt dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden… Men här kommer ett litet inlägg i alla fall.

För två veckor sedan åkte Jimmy, Sofie och jag ned till syster med familj i Kärr. Vi skulle titta på sista föreställningen av Älmhultsrevyn. Det börjar bli tradition att vi åker ner och kollar på den. Extra roligt förstås att Andreas är med i ensemblen. En underbar föreställning som alltid med mycket skratt och proffsigt framförda nummer, både sketcher, sång och dans. Det finns flera duktiga skådespelare, sångare och dansare i ensemblen, men jag måste verkligen få lyfta fram min kära svåger Andreas som är otroligt mångsidig. Han kan både sjunga, dansa och skådespela med bravur. Här ser ni bilder från några av de roller han framförde. Flera av bilderna nedan är fotograferade av min syster med hennes äckligt bra digitala systemkamera….(nejdå, jag är inte alls avundsjuk, inte ett dugg).

Här ser ni nästan hela ensemblen också.

Men den rollen han gör allra bäst tycker jag, är som min systers man och pappa till Leya!!

Vi kommer nästa år igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *