På pysselfronten en del nytt!

I helgen var det stor scrapträff på John Bauer-gymnasiet, och det var lika fantastiskt roligt, inspirerande och plånbokstömmande som vanligt.

Ett av mina inköp var en Martha Stewart, Punch Around the Page-stans. Först fattade jag inte riktigt hur man gör, men sen hittade jag beskrivning både på Youtube och på Martha Stewarts hemsida, så nu har jag fått till det och det blir sååååå fint!! Kolla här på mina provstansningar:

Det var länge sedan jag visade upp mina pysselalster.

Har samlat på mig lite nytt som jag visar i nedanstående lilla album.

Nya kort och LO:s + de LO:s som jag gjorde på den stora scrapträffen på John Bauer-gymnasiet, och till slut mitt senaste tillskott inom silversmidet, ett par örhängen.

Klicka på miniatyrbilderna, sen kan du bläddra dig igenom alla bilder i fönstret som poppar upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *