Ny kortvikning

Glad midsommar på er alla mina bloggläsare!

Efter att Sofie tagit studenten så tog hon sig tid att bädda ner sig och bli sjuk. Hon har varit sjuk i två veckor nu, men förhoppningsvis börjar det vända! Men om man nu ska bli sjuk, så kunde hon ju knappast valt en bättre tidpunkt.

Trots att hon var sjuk så genomförde hon en studentfotografering som jag beställt av en kanonduktig fotograf som heter Anneli Larsson. Anneli har sedan lagt ut några av bilderna på sin blogg och de inläggen kan du hitta här:

http://alafoto.se/blogg/?p=10981

http://alafoto.se/blogg/?p=11035

Häromkvällen satt Sofie och jag och försökte bestämma oss för vilka bilder vi ville beställa. Det var extremt svårt då alla bilder är så fina!! Men när bilderna kommer, ska jag visa upp fler här i min blogg.

Idag blir det lite scrappat jag ska visa igen. Stafflikort har jag sett är väldigt populärt att göra nu, jag har sett det runtom på nätet på flera ställen. Och det är inte svårt att förstå, för det är en otroligt enkel men effektfull vikning och mottagarna av korten blir lite extra glada ;-). Här finns en engelsk beskrivning på hur man gör:

Easel-card

Så här ser mina första försök ut:

Jag gjorde även ett till Sofie med tillhörande ask till presenten.

Här kommer även ett par kort till som jag scrappat, samt de 2 LO:s som jag gjorde på scrappträffen i lördags.

På LO:n där ni ser Sofie öppna paket och göra lite miner. Ja, det är hennes reaktion på den studentpresent hon fick av mig som jag gjort på min kurs i silversmide. Det är ett halsband med logotypen för hennes favoritband, Blink 182 och så här ser det ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *