Vattenmodeller

Jag fortsätter att berätta om våra fotoäventyr i Småland i somras.

Efter vår tidiga morgontur i dimman vid Huseby bruk så for vi vidare till badplatsen vid Torne. Vi kom nog dit ca kl. 6 på morgonen och det fanns inte en själ där då.

Sofie och Ingela som skulle vara våra modeller klädde om till långklänningar, en svart och en vit. Tanken var att de skulle ner i vattnet med sina klänningar och vi sedan skulle ta en massa coola och häftiga bilder…

Tycker ni att vi lyckades?

Vi hade i alla fall väldigt, väldigt roligt, även om det blev lite kallt i vattnet för modellerna efter ett tag. Det var heller inte helt enkelt att bada och röra sig i vattnet med dessa långa klänningar.

Ljuset var helt magiskt, det var som en gyllene slöja smekte deras hud och ansikten. Har läst någonstans att just timmen före och timmen efter solnedgång ska vara de bästa tillfällena att fotografera i. Nu hade ju solen redan gått upp, men inte så mycket…

Fotona är tagna av Jimmy, eller mig (Annika)

Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om bilderna, så blir jag glad!

Klicka på första miniatyrbilden så kommer den upp i stort format och du kan sedan klicka dig igenom hela galleriet genom att klicka på länken ”Nästa” längst ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *