Tuffa brudar i ett sandtag

En av de sista dagarna i Småland gjorde vi ännu en fotoutflykt. Nån kilometer från Kärr finns en liten skogsväg där ungarna fått ”övningsköra” med bilen varje sommar (ja inte nu längre förstås, eftersom jag inte har någon bil längre och Jimmy redan har körkort…). I slutet av den skogsvägen ligger det ett gammalt sandtag med en pytteliten damm också.

Där tyckte vi att det nog skulle kunna bli en rolig och annorlunda miljö att fotografera i. Fotomodellerna var som vanligt Ingela och Sofie och den här gången hade de fått i uppdrag att klä sig lite tufft, punkigt och hårdsminkat och de hade som synes lite olika tolkningar på det temat.

Även Leya, 4 år var med den här gången och fick vara både modell och fotograf.

Fotona är tagna av Jimmy, eller mig (Annika)

Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om bilderna, så blir jag glad!

Klicka på första miniatyrbilden så kommer den upp i stort format och du kan sedan klicka dig igenom hela galleriet genom att klicka på länken ”Nästa” längst ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *