Högsrums FF mot Bergkvara, 8-1

Förra helgen var jag och Anna och hälsade på Karin på Öland. Dessa helger brukar alltid vara så mysiga och så även denna gång! Vi hade också en otroligt tur med vädret. Hela lördagen strålade solen från knallblå himmel och det var 25 grader varmt trots att det var den 25 september.

Vi startade lördagen med att åka till Rälla och kolla på Anton när hans lag Högsrums FF spelade mot Bergkvara. Karins man Anders är tränare för laget. Man kan säga att det blev total utklassning! Högsrums FF vann med hela 8-1. Jag har aldrig fotat på några sportevenemang tidigare, så det var kul att försöka fotografera lite action-bilder.

Sen åkte vi till Ekerums konsthall och såg en helt fantastisk utställning. Konst av bl a Ronnie Wood och Kjell Engman fanns där. Jag är ju inte så van att gå på konstutställningar, så jag gick mest bara och gapade och njöt av allt vackert vi såg. Mest imponerande var nog ändå när vi kom en trappa ned och alla Kjell Engmans glasskulpturer var placerade i ett mörkt rum och sedan belysta med olika lampor på varje konstverk. Mycket svårt att fotografera dock….. Fick i alla fall några skapliga bilder.

Vi åkte sedan ner till stranden vid Ekerums camping, för solen lyste och värmde så skönt. Vi tog av oss strumpor och skor och njöt av den varma sanden och doppade även fötterna i det något kallare havet.

Sedan hann vi också med en härlig promenad i Stora Rör, där vi hittade mycket spännande under promenaden. Det var kattungar, kopparsnok, björnbär, nypon och nyponblommor på samma buske, svampar och diverse annat kul!

Hela helgen blev vi ompysslade och utfodrade med fantastiskt god mat, allt ordnat och planerat av Karin och Anders. Kvällen avslutades med en massa skratt och lekar, vuxna och barn tillsammans. Otroligt att t ex den beryktade Bajs-leken alltid går hem i alla åldrar och alltid leder till gapskratt!!

Lite bilder blev det förstås under helgen. Titta gärna på dem i nedanstående galleri.

Klicka på första miniatyrbilden så kommer den upp i stort format och du kan sedan klicka dig igenom hela galleriet genom att klicka på länken ”Nästa” längst ner. Den här gången finns det även lite bildtexter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *