Teljuskort

Jag var och hälsade på hos Catrin i hennes nya fina lägenhet. Då ville jag göra ett fint kort och fick för mig att jag skulle testa att göra ett sk. teljuskort som blivit så populära på sistone.

Hittade en modell som jag tyckte om och en bra beskrivning här:

http://skrotboken.blogspot.com/2010/10/ljuskort-for-valfritt-antal-varmeljus.html

Det var enkelt och roligt att göra. Jag stoppade i doftvärmeljus så det doftade gott också 🙂

I mellandagarna var jag också i Sturefors på scrapträff med Östgötascrap, och då blev det två nya layouter. Inspirerad av den kyrkliga miljön, scrappade jag ett foto av min hembygds kyrka i Sund. Där är jag konfirmerad och har varit alla skolavslutningar osv. Ja, i de bänkarna har man suttit och sovit många gånger…:-) Kyrkan ligger i alla fall otroligt vackert!

En LO på Sofie från våra fotosessioner i somras blev det också.

Klicka på första miniatyrbilden så kommer den upp i stort format och du kan sedan klicka dig igenom hela galleriet genom att klicka på länken ”Nästa” längst ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *