Teneriffa, del 1

Ända sedan november hade vi väntat och längtat och planerat inför vår första resa tillsammans som skulle gå till Egypten. Sofie, Jimmy, jag, Ingela, Andreas och Leya skulle flyga från Växjö till Hurghada för en härlig sol- och badsemester.

En vecka innan avfärd utbryter oroligheter i Egypten och utrikesdepartementet utfärdar reseförbud. Självklart blev vi väldigt ledsna och besvikna, trots stor förståelse inför läget i Egypten.

Men allt löste sig till det bästa ändå. Ingela satt i telefon med Fritidsresor nästan en hel dag och fixade så att vi kom med på en resa till Teneriffa med samma avresedatum, den 8 februari, från Arlanda.

För första gången i mitt 45-åriga liv skulle jag få flyga och få resa på charterresa, vilken upplevelse! Trots byte av resmål blev det en fantastisk resa och ett minne för livet för mig och mina barn.

Så mycket sol och bad blev det dock inte, det hann vi inte med 🙂 Vi ville istället försöka se och göra så mycket som möjligt. Det blev flera utflykter och mycket promenader i Los Gigantes, staden där vi bodde.

Det här är det första av fyra inlägg om vår resa till Teneriffa, och är ni nyfikna på att veta mer får ni öppna första bilden i galleriet nedanför och titta på bilderna och läsa bildtexterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *