Maskerad i Kärr

En vacker dag damp det ner en inbjudan med posten. Hela familjen var bjudna ner till Kärr på Leyas 5-årskalas tillika maskerad lördagen den 5 mars 2011.

Vi tyckte det var jättekul och satte genast igång att planera och fundera på vad vi skulle klä ut oss till. Det blev en del inköp via internet, men även en hel del hemmapysslande.

Kvällen innan avfärd pysslades det för fullt i det Karlssonska hemmet. Det borrades, målades, limmades, pärlades, syddes, ritades, friserades…….. Jimmy var den som gick in för det här mest av oss alla!! Synd att jag glömde bort att fota förberedelserna.

Det roliga var att alla hade verkligen gått in för det här med maskeraden och lagt ner sin själ i sina utklädnader, det var ingen som fuskade 🙂 Mammas snoppnäsa börjar numera bli en klassiker 🙂

I slutet av bildkavalkaden får ni även se mina senaste layouter jag scrappat. Mest Teneriffa-bilder har det blivit scrappat förstås.

Som vanligt kan ni öppna första bilden i galleriet nedanför för att titta på bilderna i större format och läsa bildtexterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *