Vårbilder

Här kommer lite härliga vårbilder!

Den 9 april var Karin och jag och hälsade på hos Anna i Aneby. Härligt väder var det och vi tog en promenad till Anebys största turistattraktion, nämligen Stalpet.

På annandag påsk, den 25 april samlades delar av släkten hemma hos mamma och pappa i Österbymo. En liten promenad på samhället, samt traditionsenlig fika-picknick vid Kungabordet resulterade i några bilder. Det är roligt att försöka hitta på lite annorlunda vinklar och tokigheter. Jag lyckades lura ner dem i vitsippsblomstren, men det var visst lite sticksigt….

Jag ser till min stora förfäran att mina senaste bilder jag tagit är förskräckligt brusiga!! Jag hoppas inte min kamera håller på att packa ihop totalt! Jag har iofs tänkt att köpa mig en systemkamera till sommaren, men jag vill ju inte att den gamla ska klappa ihop redan nu!

Den har varit en riktigt god kamrat sedan jag köpte den till mig själv i 40-årspresent år 2005.  En snabb koll i mina fotomappar visar att jag har 15.363 bilder som jag tagit och sparat med denna kamera.

Som vanligt kan ni öppna första bilden i galleriet nedanför för att titta på bilderna i större format och läsa bildtexterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *