Test av ny kamera

I många år har jag drömt om att få äga en systemkamera. Nu är den drömmen uppfylld!

I lördags åkte jag och handlade en Canon EOS 600D, samt ett objektiv Canon EF 50mm f/1,8 II.

Oj, vad mycket knappar och inställningar det finns!! Jag har ägnat en hel del tid åt att knappa och titta och vrida och vända på min fina kamera och jag börjar så sakteliga bekanta mig med den. Jag känner på mig att det här kommer att bli ett långt, lärorikt och kärleksfullt förhållande!!

I söndags tog jag en promenad till Trädgårdsföreningen och knäppte en massa kort. Igår kväll var jag hos Susanne på tjejmiddag tillsammans med Berit och Mia och det blev en hel del kort knäppta där också.

I galleriet här nere visar jag de bilder som jag ändå blev någorlunda nöjd med.

Som vanligt kan ni klicka er igenom bilderna nedan i galleriet om ni vill kika närmare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *