Semesterscrappat

Några av dagarna i Kärr var det regnigt och tråkigt väder. Då blev jag och syrran, så glada, så glada! Det betydde att vi kunde sitta inne och scrappa hela dagen utan att ha dåligt samvete 🙂 Varje kväll satt vi till långt in på natten och scrappade.

Dessutom åkte vi iväg på scrap-shopping en dag, till Pema som ligger i norra Skåne. Då passade jag på att investera i en ny Marta Stewart Punch-around-the-page-stans och en ny Spellbinder och lite annat smått och gott. På några av layouterna har jag använt mina nya inköp 🙂

Det hela resulterade i sexton nya LO:s, många av dem med Teneriffa-tema. Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format.

Skriv gärna en kommentar också, då blir jag glad 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *