Fotostudio i köket

I fredags var det min tur att bjuda på tre-rätters middag här hemma. Catrin, Pia, Agneta och jag kör en slags variant av ”Halvåtta hos mig”. Himla trevligt att få hälsa på hos varandra och bli bjudna på middag!

Den här gången hade vi bestämt att förgylla kvällen med att leka fotostudio i mitt kök. Agneta och jag hade riggat våra kameror och Catrin och Pia var sminkade upp till tänderna…:-)

Tyvärr kunde inte Catrin vara med på fotosessionen, men vi hoppas fånga henne på bild en annan gång.

Inga fotostudioprylar alls äger jag, inte ens en extern blixt till kameran. Men vi rensade i köket, plockade ner tavlor från väggen och brassade på med en massa lampor. Då blev det ändå så pass ljust att vi med lite högre ISO-tal på kameran ändå kunde fota utan blixt. Lite fix och tricks i Lightroom, så blev bilderna ändå dugliga till att använda som nya Facebook-profilfoton 🙂 Tur att jag hade så vackra och duktiga fotomodeller! Även jag fastnade på bild, och även en lätt motvillig Ziggy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *