Johanna och Cornelia i Berg

I slutet av februari var det återigen dags för en fotosession med Sandras dotter Johanna. Johannas kompis Cornelia var också med och fastnade även hon på en del foton. Två underbart vackra och trevliga tonårstjejer! Jättekul att får fotografera sådana goa modeller!

Vi åkte ut till Bergs slussar och mamma Sandra var som vanligt chaufför och senare även en excellent fotoassistent. Jag borde ha med henne på alla mina porträtt-fotograferingar, hon har så bra idéer och är så duktig med reflexskärmen 🙂

Lite blåsigt var det den här dagen, men vi fick många fina foton! Efter ett tag tyckte mina modeller att det blev lite kallt, så då åkte vi hem och fortsatte fotografera hemma i mitt kök. Men de bilderna visar jag någon annan gång.

Klicka på bilderna i galleriet här nere så ser ni dem i större format.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *