Ekenäs riddarspel 2012

Den 12 maj i år var jag på Ekenäs riddarspel för första gången i mitt liv, men definitivt inte den sista. Jag har flera gånger velat åka, men det har liksom aldrig blivit av tidigare…

Redan förra året hade jag bestämt med Pias dotter Ida att hon och jag skulle åka tillsammans i år, så jag hade väntat och längtat länge. När dagen väl kom så följde även Pia med, så tre glada kvinns skulle ut på vift. Vi packade med oss picknick, varma kläder och paraplyer för regnet hängde i luften.

Jag blev helt såld, jag tyckte det var kanonroligt!  Miljön, marknaden med alla fina handgjorda saker, alla som var utklädda i medeltidsdräkter, medeltidsbyn, riddarspelen, ja, allt var verkligen häftigt och en stor upplevelse.

Och för en fotograf var det ju som att komma till himmelriket! Jag skulle försöka välja bort en del av bilderna här till bloggen, men det gick inte….

Så titta på bilderna och bildtexterna, och tycker du om det du ser så skriv gärna en liten kommentar, då blir jag glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *