Turist i Vadstena

I torsdags var jag ute på en tur med Sandra, Johanna och Liam till Vadstena.

Vi strosade runt i olika affärer, åt lunch och strosade sedan nere vi strandpromenaden innan vi vände kosan hemåt igen. En mycket trevlig dag i roligt sällskap.

I en butik som heter Jennys smycken hittade vi riktigt häftiga och maffiga smycken som är designade av Rock by Sweden. Så himla snygga, men kanske inte helt enkelt att hitta bra tillfällen att bära dem….

När jag sedan studerade prislappen närmare så insåg jag snabbt att det tyvärr inte var riktigt i min prisklass.

Men när jag kom hem så kunde jag inte låta bli att söka lite på nätet och hittade en utländsk internetbutik som säljer smycken i nästan samma stil, och där var priserna betydligt mer plånboksvänliga. Så en vacker dag kommer ni nog att se mig ståta omkring i döskallesmycken från Seperwar.

Klicka på bilderna och använd piltangenterna för att bläddra bland bilderna från vår Vadstena-tur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *