Förberedelser för smink-fotografering

Varje sommar när jag åker och hälsar på min syster och hennes famil i Kärr så försöker vi utmana och peppa varandra till att hitta på olika foto-utmaningar och scrap-utmaningar.

De senaste åren har det mer lutat åt olika fotoutmaningar. Även denna sommar kom jag hem med ett mer än välfyllt USB-minne fyllt med härliga och tokiga bilder.

I min blogg kommer ni från årets fotosessioner bland annat få se bilder med tema:

Låter det spännande? Jag lovar att vi har haft otroligt roligt under veckan som gick med våra härliga fotosessioner!!

Först ut är en serie bilder som tillhör temat ”Färgstark sminkning”. Min dotter Sofie har under det senaste året odlat ett starkt intresse för smink och skönhets-området. Hon har läst på och övat och inhandlat, ja slukat det mesta inom området och har blivit riktigt duktig på att lägga en snygg makeup. Titta gärna in på hennes blogg om ni är nyfikna.

Här kommer alltså lite bilder på hur det såg ut när mina vackra modeller, Ingela och Sofie, förvandlades till riktiga glamour-modeller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *