Färgstark sminkning

I det här inlägget får ni se resultatet från förra inlägget. Ingela och Sofie är färdigsminkade och vi har fotograferat utomhus i deras öl-källare. Ett stenförråd utan tak kan man säga, väldans fin grönska och ljus, och fint med stenarna i bakgrunden. Jag har använt mig av reflexskärm för att spegla ljuset och minimera skuggor i ansiktet.

I halvtid fixade Ingela och Sofie till lite extra dekorationer till sminkningen. Här kan man säg att scrapbooking, smink och fotografering förenades i skön harmoni. Sofie klistrade fast några gröna halvpärlor under ena ögonbrynet. Ingela stämplade sitt ansikte med swirl-stämpel och vanlig svart stämpelfärg.

På den första bilden ser ni mig som fotograf ”in action” 🙂

Visst är min dotter och syster otroligt vackra? Och visst är de otroligt duktiga och kreativa när det gäller sminkningen? *stolt syster och mor*

Egentligen borde jag även fotograferat den förvånade bonden i traktorn som for förbi när vi höll på att fotografera för fullt. Det är väl inte så ofta man ser två hårdsminkade halvnakna brudar sitta på en kökspall i en ölkällare ute på landet kan jag tro…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *