Hemma-helg med barnen


Den här helgen har jag fått förmånen att umgås med båda mina barn. Sofie kom hem för första gången sedan flytten till elevboendet i Norrköping och Jimmy åkte också ner till oss när han hörde att vi skulle gå och kolla på senaste Arn-filmen på bio.

Så den här helgen har varit himla trevlig!!

I fredags när Sofie kom hem satt vi och scrappade tillsammans hela kvällen och även Agneta var här en stund. Jag tycker det är så kul att Sofie också gillar att scrappa, det gör att vi kan göra nåt roligt tillsammans när vi träffas. Hmmm…Sofie påstod att jag gladeligen skulle handla scrapgrejer till henne om jag bad henne, men skulle vara mer tveksam till att handla nya jeans eller nåt sånt åt henne….ja, vem vet…hon kanske har rätt? 🙂

Hon scrappade i alla fall två helt underbara pärmar, en till henne själv och en till hennes kompis Jenny. Det blev verkligen supercoola och kommer säkert väcka en viss avund på skolan….*stolt moder*

På lördagen kom Jimmy körande från Köping och det blev en tur till Tornby med lite shopping. Sedan hem och laga en god middag för att sedan avsluta kvällen med att gå och titta på senaste Arn-filmen på bio. Det var fler som hade fått samma goda idé som oss, det kryllade av folk på Filmstaden…

Filmen var precis lika bra som jag förväntat, så jag kan verkligen rekommendera den.

Idag har vi bara varit hemma och umgåtts, Jimmy har tillbringat en del tid framför TV:n kollande på racing….förstår inte det?

Söndagar är min TV-kväll och ikväll var det dubbelavsnitt och säsongsavslutning av Bones, och vilka avsnitt det var!! Jösses!! Helt oväntat….

Sen började en annan favorit i 1:an ikväll, uppföljare till Life on mars som heter Ashes to ashes. En väldigt annorlunda engelsk polisserie, kolla på den om ni har möjlighet! Och hur kan man låta bli att titta på en serie som har en David Bowie-låt som titel??

Senaste veckorna har jag haft en del kortbeställningar och här är ett av de kort jag fick till. Är själv väldigt förtjust i färgställningen och fjärilen är ju en favorit som är väldigt användbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *