Kärr i vinterskrud

Idag är det dagen före dopparedagen. Idag är också dagen då jag tar tåget och åker ner till min syster och hennes familj i Kärr för att fira jul. Mamma kommer också dit idag med hjälp av riksfärdtjänst, tänk vilken bra service!!

Imorgon kväll ansluter även Jimmy och Sofie, så då blir det sedvanligt släktmys.

Det var faktiskt inte alls länge sen vi hade vårt senaste släktmys. För två veckor sedan fyllde Ingela 40 år men vi var nere och firade henne redan helgen innan.

Lite fotograferat blev det då också. Jag testade mörkerfotografering ordentligt för första gången. Jag fick låna Ingelas stativ och det var riktigt kul att stå och mixtra och testa olika inställningar, men jag höll ju på att förfrysa mina fingrar….

De har skaffat sig lite höns och en tupp också, precis som man ska på landet. Tuppen fastnade på bild.

I ett led i sin 40-årskris har Ingela skaffat sig en fyrhjuling och den testades glatt i snöyran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *