Höstfotografering

Hösten är min favoritårstid och denna höst har ju varit helt fantastisk! För en månad var jag sugen på att gå iväg till parken utanför Engelska skolan här i Linköping och fotografera lite. Jag är så förtjust i alléer och där har de otroligt fin allé, väldigt bred också, så man kan liksom bara foto en trädrad åt gången 🙂

Min dotter Sofie följde med och var modell. Hon driver en skönhetsblogg, så hon var sugen på att testa en höstig sminklook och få lite fina bilder på det. Just den här lördagen när vi gav oss iväg så var det lite molnigt och rått och kallt. Men Sofie är en tapper och uthållig modell, så hon tog av sig jackan (för hon ville visa upp sin fina vinröda nyinköpta tröja på bilderna…) och hon fick både stå, gå, sitta och ligga i lövhögarna.

Vi fick den lysande idéen att hon skulle kasta upp löv i luften när jag fotade. Och det ser ju fint ut på bilderna….. Men under löven var det en grusgång, så när hon kastade upp löven fick hon med sig en massa grus och bös som yrde omkring och sedan lade sig som ett fint grusigt lager på hennes omsorgsfullt sminkade ansikte. Av detta lärde vi oss att det kan vara bra att ha med sig en spegel och sminkväska för att bättra på sminket….

Efter fotograferingen så var min vackra modell lite frusen, så då traskade vi iväg till Filbyter och drack varm choklad. Ett härligt minne från denna höst, och fina bilder blev det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *