Alla var där…….i Kärr

I helgen var det dags för släktträff igen i Småland och den här gången hade jag med mig Sofie och Hasse på tåget ner.

Den här gången kom vi speciellt för att titta på farsen Alla var där som Ingela och Andreas och några till var med i. Jättekul att äntligen få se den efter att ha jobbat med deras affisher, programblad och webbsida. På Kristi Himmelsfärdsdag kl. 18.00 startade den i Folkets hus i Älmhult. Den höll på i två timmar och tiden bara flög iväg. Glädjen stod högt i tak och skratten rungade mellan väggarna mest hela tiden. När det var slut hade vi skrattkramper i både mage och ansikte tror jag. Vansinnigt rolig var den i alla fall!!!

Ingela och Andreas spelade tillsammmans och hade det stora nöjet att få hångla på scenen inför publik. De som inte visste att de var ett par på riktigt måste ha tyckt att de spelade ovanligt inlevelsefullt. Ingela spelade tysk flygvärdinna och Andreas den präktiga gifta maken som hon prasslade med. Här ser vi dem tätt omslingrade på scen.

Här har förförelsetricksen börjat i soffan med champagne…

Efter ett tag får vi i familjen som sitter på första rad lätt hicka när Ingela kliver ut i värsta negligén med rosa fluff……. Jag är INTE van att se min syster i sådan utstyrsel….

Andreas har fått igång sitt gummiansikte och här sitter han i soffan och ömkar sig själv på karlars vis….

Ja, det var verkligen en kväll värd att minnas!!

Vi fick också lite tid att umgås hela familjen. Leya har börjat att gå nu och det var så härligt att se henne tulta omkring och försöka klara av alla konstiga hinder såsom trösklar, hörn och mostrar. Som vanligt får man en glädjekick av att umgås med henne. Hon är ett sånt sprudlande energiknippe som som bara bubblar över av skratt, bus och upptåg. Jag tog faktiskt inget kort på när hon gick (glömde det…), jag filmade istället, så vill ni se det får ni komma hit!

Här sitter mormor och Leya och diskuterar något viktigt.

Kolla vilken full-i-sjutton-min hon har på det här kortet! Underbart!

Jag fick ett kort på mor och dotter när de sitter och busar lite ihop.

Jag, Ingela, mamma och pappa åkte in till Växjö en dag och shoppade lite i stadens pysselbutiker (förstås!!!!). Då var Sofie och Hasse hemma och tog hand om Leya. De hade visst busat och bekantat sig rejält och det här härliga kortet tog Sofie på Leya.

Fattar ni att man blir glad i själen av att umgås med den tjejen?

En dag var jag ute och tog en massa kort på alla vackra blomster där nere, men de får jag visa någon annan dag.

Ikväll är Sofie på Linkin Park-konsert i Globen. Det ska bli spännande att höra vad hon tyckte om den.

Imorgon ska jag på inflyttningsfest till Pecka och Catrin. Det ser jag fram emot. Jag hoppas jag får lite kuliga kort därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *