Avsked är tråkigt…

En av mina arbetskollegor har fått nytt jobb och ska flytta till Karlstad. Det känns tråkigt men samtidigt roligt för honom och hans familj att ta ett nytt steg i livet med nya jobb, nytt hus i en ny stad med allt vad det innebär. Ja, för Claes är det ju ingen ny stad förstås, han kommer ju ursprungligen från Karlstad.

I onsdags hade vi lite avtackning för honom på jobbet med tårfyllda avsked, tårta och presenter. Som ni ser tycker nog Claes att det är lite jobbigt och svårt att behöva säga adjö. Eva till vänster verkar tagen av stundens allvar medans Ingrid till höger glatt mumsar i sig sin tårta.

Han blev i alla fall glad över sin present av någon konstig anledning och visar stolt upp sin whiskyflaska med tjärstinkande innehåll. (Jodå, vi fick lukta lite på korken…)

Själv hade jag roat mig med att tillverka ett kort med Claes-anknytning, och vill ni se hur det blev får ni kolla i galleriet.

På kvällen hade jag planeringsträff hemma hos mig för den stora scrapträffen. Om man ska döma efter kortet verkar vi inte tycka det är speciellt kul, men det är precis tvärtom. Vi tycker det är kanonkul att få vara med och ordna det här, och har stora förväntningar på träffen. Om ni är det minsta nyfikna på vad vi håller på med tycker jag ni ska komma och titta lite, för det kostar ingenting.

Tjohoooo!! Jag har lyckats dra ner min kompis Agneta i pärlpysselträsket!!!!!!!!!!! Hon var här i fredags och testade för första gången och jag måste säga att hon är en naturbegåvning. Hon gjorde ett SKITSNYGGT halsband och tillhörande armband. Så snyggt att jag var tvungen att härma hennes mönster, fast med lite andra färger. Tyvärr glömde jag att fota hennes alster innan hon åkte. Själv hann jag med att göra två halsband, och bilder på dem finns förstås i galleriet.

Idag ringde Agneta och berättade att hon varit inne på Tradera och handlat pärlor, så jag hoppas det blir pärlträff snart igen.

Själv har jag blivit lite biten av en ny hobby. Ska försöka mig på att odla hoyor (porslinsblommor) här hemma. Har haft en sådan tidigare som jag lyckades hålla vid liv i ca 10 år och den bara blommade och blommade. Nu blev jag intresserad igen när jag snubblade över det här Hoya-forumet.

Så nu har jag några skott som står här och ska rotas, och jag har även köpt några fler skott på Tradera. Håll tummarna för mig att det lyckas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *