Glad vinnare!!!

Oj, vad glad jag blev idag när jag surfade in på Scrapaddicteds blogg och såg att jag var en av de lyckliga vinnarna till ett jättefint Falala jul-kit från Making Memories. Kommer att bli perfekt till julkortsmakandet!

Ikväll har jag annars varit iväg en stund på DT-kväll hos Minelle. Vi var en klen skara ikväll, bara jag, Pilla och Elle men det var trevligt ändå. Vi fick skapa med Minelles underbara stämplar och jag började med ett höstkort men tyvärr hann jag inte färdigt, så jag visar upp det i Minelles blogg sedan när jag är färdig.

Just nu är nog Jimmy på väg till Ungern med nya arbetsgivaren Levin Racing, De ska tävla i något 12-timmarsrace på Hungaroring i helgen. Himla roligt att han får komma ut i världen och se sig omkring! Hoppas att allt går bra!!

Jag surfar runt väldigt mycket på olika bloggar och läser, t ex om scrapbooking, foto, LCHF m.m.

För någon månad sedan upptäckte jag det alldeles förträffliga verktyget Google Reader. Hur har jag klarat mig utan det innan?? Man lägger in alla bloggar som man läser och kan även strukturera upp dem i mappar för olika ämnen.

Sedan surfar man bara in på sin Google Reader-sida och får en lista över de nyaste inläggen på alla bloggar man läser. Helt suveränt! Jag kan varmt rekommendera er andra bloggläsare att använda det om ni inte redan gör det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *