Ålandsresa på G

Jag pratade med Jimmy i tisdags för att kolla att allt hade gått bra där nere i Ungern på 12-timmarsracet. Och det hade det ju… De kom 2:a och det var himla roligt tycker jag! Det var fyra förare som turades om att köra 1½ timme var i 12 timmar. Jag baxnade nästan när Jimmy berättade hur mycket bränsle det gått åt… 1000 liter 100-oktanig bensin och 20 liter motorolja!!!! Verkar inte vara någon direkt miljövänlig sport det där…

Den här veckan har varit hektisk på jobbet och jag har suttit och jobbat sent flera kvällar. Just nu känner jag mig sådär skapligt fredagstrött ni vet.

Imorgon ska jag åka på en sån där beryktad Ålandsresa med Viking Lines Cinderella. Det är Åsa och hennes kompisar som har bjudit mig att komma med. Just nu är jag faktiskt inte direkt eld och lågor…. Jag är lite blyg och nervös för alla nya människor i hennes kompisgäng, jag känner ju bara Åsa och ingen av de andra 14 som ska med. Dessutom är jag lite depp och fredagstrött som sagt och känner mig allmänt fet och ful och värdelös. Inget fint har jag att ta på mig heller…

Äsch, nu får jag sluta gnälla och rycka upp mig lite, förmodligen kommer det att bli jättekul!

Ett bra sätt för mig att komma på bra partyhumör är att spela Ballroom Blitz med The Sweet, det är en riktig partyhöjare enligt mig.

Vad har ni för favoritlåtar att få upp stämningen på festen med??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *